Min Målade Tröja

 Idag har jag äntligen blivit färdig med min tröja som jag har målat, här är två bilder:

                                                   

otrolig sand och en cykel

I kväll har jag skissat lite på en bild som jag funderar på att måla på en långklänning, jag får inte riktigt till den som jag vill ha den. Jag vill ha en lite slarvig stil , som att det bara är snabbt ihopkastat men ändå fint. Det är väldigt svårt tycker jag!
Här är en första skiss i alla fall, är ganska nöjd med den men inte riktigt


                                  (klickbar)

Jag kollade på eurovision och blev helt förälskad i Ukrainas bidrag, men inte på grund av låten utan i kseniya simonova som gjorde ett så otoligt vackert nummer med sin sand! helt förtollande!
här är en av hennes videos:



Kseniya Simonova's Amazing Sand Drawing - Click here for funny video clips

En promenad i skogen

Igår var jag ute på en liten promenad i skogen för att se om liljekonvaljerna, som är min favoritblomma, hade börjat blomma än, men det hade de inte. Men jag tog lite
 kort i alla fall
                                  
            Bliderna är klickbara och visas då större.  


En springtur

Har precis varit ute och sprungit i en otroligt vacker och somrig solnedgång, synd att jag inte hade min kamera med mig.




Solnedgång i påskas på öddö.

En Fundering



                                  

Här är två bilder på samma gubbe, de är gjorda av tidningspappaer och jag ska göra en tredje men får inte ihop något bra... Det kanska bara får bli två stycket. Jag ska också hitta några finna rammar till dem och sen hitta någon stans att hänga upp dem. (klicka på bilderna för en större bild)

RSS 2.0